Friday, 2024-04-19, 6:36 AM
Hosgeldiniz Guest

Site menu
Katagoriler
Main » 2011 » February » 23 » Başlangıç
1:16 AM
Başlangıç

Gösterim Tarihi:30 Temmuz 2010
IMDB Puanı: 8.9/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard, Michael Caine, Ellen Page, Cillian Murphy
Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Gerilim
Yönetmen: Christopher Nolan
Dom Cobb  çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un bu ender mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır. Ancak, aynı zamanda bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmış ve sevdiği her şeye malolmuştur. Cobb’a içinde bulunduğu durumdan kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur. Ona hayatını geri verebilecek son bir iş verilir; tabi eğer imkansız "başlangıç”ı tamamlayabilirse. Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller bu sefer tam tersini yapmak zorundadır; görevleri bir fikri çalmak değil onu yerleştirmektir. Eğer başarırlarsa, mükemmel suç bu olacaktır.
Ama ne dikkatle yapılan planlamalar, ne de uzmanlıkları, onları, her hareketlerini önceden tahmin ettiği anlaşılan tehlikeli düşmanlarına karşı hazırlıklı kılabilir. Bu, gelişini sadece Cobb’un görebildiği bir düşmandır.































































Category: Bilim Kurgu-Fantastik Filmler | İzlenme: 1064 | Ekleyen: admin | Etiketler: başlangıç filmini seyret, başlangıç filmi izle, başlangıç filmini full izle | Puanı: 0.0/0
Toplam Yorum: 0
Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yapabilir
[ Kayıt Ol | Giriş ]
Etiketler
Facebook
İstatik

filmizlevizyon.org