Wednesday, 2024-04-24, 5:28 AM
Hosgeldiniz Guest

Site menu
Katagoriler
Main » 2011 » February » 23 » Mulholland Çıkmazı
1:31 AM
Mulholland Çıkmazı

Gösterim tarihi: 05 Nisan 2002
IMDB puanı: 8.0/10
Yapım: 2002
Oyuncular: Naomi Watts, Melissa George, Mark Pellegrino, Laura Harring, Billy Ray Cyrus, Robert Forster, Lori Heuring, Katharine Towne, Bonnie Aarons, Justin Theroux, Ann Miller, Dan Hedaya, Angelo Badalamenti, Matt Gallini, Michael Fairman
Tür: Fantastik, Gerilim, Gizem, Psikolojik, Romantik
Senaryo: David Lynch
Yönetmen: David Lynch
Alternatif İsim: Mulholland Dr.
Hollywood, Kaliforniya…

Binlerce hayatın, binlerce bilinmezliğin ve kargaşanın bir arada yaşadığı ve buluştuğu bir şehir….

Bir arabanın içindeki üç kişi Mulholland yolunda gitmektedirler. Fakat bir kaza olur ve arabadaki iki erkek kazada ölür. Üçüncü kişi olan kadın ise kim ve ne olduğu bilmez bir halde olay yerinden kaçar.

Adı Rita’dır. Hepsi bu … Ne geçmişi ne de geleceği hakkında hiç bir şey hatırlamamaktadır. Bir sitenin bahçesindeki çalılıklara kadar sürünür….

Aynı dakikalarda bir restauranda Herb ve Dan adındaki iki arkadaş oturmuş konuşmaktadırlar. Dan bir gece önce gördüğü bir kabustan bahsetmeye başlar. Gördüğü rüya içinde bulundukları lokantada geçmektedir. Gördüğü kabus gerçek olmaya başladığında her ikisi de çoktan sarhoş olmuş ve oradan ayrılmışlardır. Bir patikaya geldiklerinde kabusun en kötü kısmı gerçek olur ve Dan ortada hiç bir sebep olmadığı halde ölür.

Betty bir oyuncu olabilmek umuduyla geldiği Los Angeles’ta teyzesinin yaşadığı apartman dairesine taşınmaktadır. Daireye yerleşmek için vardığında orada saklanan Rita’yı bulur. Her şeyi unutmuş bu kadına yardım etmeye karar verir.

Los Angeles’ın başka bir köşesinde ise Adam Kesher adında bir film yönetmeni mafyaya mensup iki kardeş tarafından dolandırılmıştır.

Category: Bilim Kurgu-Fantastik Filmler | İzlenme: 929 | Ekleyen: admin | Etiketler: mulholland çıkmazı izle, mulholland filmini full izle, mulholland çıkmazı seyret, mulholland filmi izle | Puanı: 0.0/0
Toplam Yorum: 0
Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yapabilir
[ Kayıt Ol | Giriş ]
Etiketler
Facebook
İstatik

filmizlevizyon.org