Thursday, 2024-03-28, 3:32 PM
Hosgeldiniz Guest

Site menu
Katagoriler
Main » 2011 » May » 8 » İntikam Ateşi
9:04 PM
İntikam Ateşi


IMDB Puanı:5.8
Yapım:2003 ~ ABD, Almanya
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Suç
Yönetmen:F. Gary Gray
Senaryo:Paul Scheuring, Christian Gudegast
Yapımcı:Vin Diesel, Bob Degus, Tucker Tooley, Vincent Newman, Joey Nittolo
Görüntü Yönetmeni:Jack N. Green
Müzik:Anne Dudley, J. Peter Robinson
Süre:1 saat 50 dk
Gösterim Tarihi: 26 Eylül 2003 (Türkiye)
Oyuncular: Vin Diesel, Timothy Olyphant, Ken Davitian, Larenz Tate, Jacqueline Obradors, George Sharperson, Alice Amter, Emilio Rivera, Geno Silva, Jim Boeke, Juan Fernández, Steve Eastin

Sean Vetter (Vin Diesel) ve ortağı Demetrius Hicks (Larenz Tate) sokaklarda sergilemiş oldukları oldukça sert tutumları nedeni ile ‘silahşörler’ diye tanınmaktadırlar.Birleşik Devletler-Meksika sınırındaki uyuşturucu trafiğini hedef alırlar. Bu iki DEA ajanı (narkotik) bu mücadele sonucunda uyuşturucu kartelinin liderlerinden Baja Cartel’in önemli adamlarından bir tanesi Memo Lucero (Gene Silva) yakalanacaktır. Lucero oldukça güvenli bir hapishaneye alındığında Vetter işinin gerçeklerinden sıyrılarak eşine dönebilecektir.
Fakat Lucero’nun tutuklanmasından sonra sadece Diablo isminde bir figüran belirir. Vetter ve Hicks ise bu oldukça tehlikeli ve ele geçmez kişiyi teşhis ederek durdurmayı amaç ederler Diablo ise bu mücadelede duygularına yenilerek olayı kişiselleştirecek ve Vetter’in karısını alıkoyacaktır.

Alternatif 1

70. dakikadan sonra izlemeye devam etmek için modeminizi resetlemeniz veya bir sonraki alternatiften kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.


Alternatif 2

70. dakikadan sonra izlemeye devam etmek için modeminizi resetlemeniz veya bir sonraki alternatiften kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.


Category: Macera-Aksiyon | İzlenme: 1082 | Ekleyen: administrator | Etiketler: maceralı filmler, aksiyon filmleri, intikam ateşi full, intikam ateşi full izle, intikam ateşi izle, intikam ateşi filmi, intikam ateşi filmini izle | Puanı: 0.0/0
Toplam Yorum: 0
Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yapabilir
[ Kayıt Ol | Giriş ]
Etiketler
Facebook
İstatik

filmizlevizyon.org