Thursday, 2024-05-02, 10:08 AM
Hosgeldiniz Guest

Site menu
Katagoriler
Main » 2011 » February » 9 » Hayat Güzeldir
2:09 AM
Hayat Güzeldir


Sinema otoriteleri tarafından en iyi filmlerden biri olarak kabul ediliyor bu film. Oscar ödüllü bu filmi izlemenizi kesinlikle tavsiye ederiz.

Arka planında Yahudi Soykırımı olan Hayat Güzeldir, kendine has çocuksu cazibesiyle prensesinin kalbini çalmaya çalışan ve sonunda başaran, büyüleyici bir Yahudi garson olan Guido’nun hayatının ikinci yarısını anlatıyor.

Yıllar sonra, karısı ve genç oğluyla birlikte bir toplama kampına hapsedildiklerinde Guido, ailesini kurtarmak için kendilerini çevreleyen dehşeti reddeder; neşeli bir şekilde ve özenle, sahtekarlık ağını örmeye başlar.

1999′da 7 dalda Oscar’a aday olan film, En İyi Yabancı Film, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Müzik dallarında bu ödüle kavuşmuştu.

imdb puan:8.4/10
Tür : Dram
Yönetmen : Roberto Benigni
Senaryo : Roberto Benigni , Vincenzo Cerami
Görüntü Yönetmeni : Tonino Delli Colli
Müzik : Nicola Piovani
Yapım : 1998, İtalya , 122 dk.

Oyuncular :Roberto Benigni, Nicoletta Braschi, Giustino Durano, Lidia Alfonsi, Sergio Bustric, Giuliana Lojodice, Amerigo Fontani, Pietro De Silva, Francesco Guzzo

Category: Savaş | İzlenme: 645 | Ekleyen: ibrahim | Etiketler: life is beautiful izle, ödüllü filmler, ödüllü filmler izle, hayat güzeldir filmi, savaş filmleri, hayat güzeldir filmini izle | Puanı: 5.0/2
Toplam Yorum: 0
Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yapabilir
[ Kayıt Ol | Giriş ]
Etiketler
Facebook
İstatik

filmizlevizyon.org