Friday, 2024-04-19, 8:46 PM
Hosgeldiniz Guest

Site menu
Katagoriler
Main » 2011 » February » 21 » Adab-ı Maşaret
9:09 PM
Adab-ı Maşaret

Gösterim tarihi: 15 Mayıs 2009
IMDB puanı: 5.1/10
Yapım: 2009
Oyuncular: Hasibe Eren, Yıldız Asyalı, Yıldırım Öcek, Salih Kalyon, Yasemin Balık
Tür: Gençlik, Komedi
Senaryo: Eser Yazıcı
Yönetmen: Emre Akay
15 Mayıs 2009′da gösterime giren Adab-ı Muaşeret filmi genel izleyici kitlesine uygun bir yapıttır. Eser Yazıcı yazıyor ve Emre Akay yönetiyor. Zeynep beş kızdan oluşan "Adab-ı Muaşeret” adlı kızlar çetesinin lideridir. Birbirine ve kurallarına sımsıkı bağlı olan bu çete, okuldaki tüm öğrencileri himayesi altına almış, neredeyse tüm hocaları kendi yöntemleriyle dize getirmiştir. Adap kızlarına karşı direnen grupsa okulun bıçkın delikanlısı Eko’nun liderliğindeki "Mokokolar” çetesidir. Rekabetten kaçınmayan bu grup, ne yaparsa yapsın eninde sonunda kızların oyununa gelmekten kurtulamamaktadır.
Bu ezeli ve ebedi rekabete rağmen Mokokolar’ın lideri Eko, Zeynep’e aşık olmaktan kendini alamaz. Neredeyse dört sene geçmiştir, fakat genç çocuk imkansız bir aşkın peşinde olduğunun farkında değildir. Bu imkansız bir aşktır çünkü; "Adap Kızları” okuldan kimseyle çıkmamaktadır!
Category: Türk filmleri | İzlenme: 1015 | Ekleyen: admin | Etiketler: adabı maşaret izle, adabı maşaret filmi full izle, adabı maşaret filmini izle, adabı maşaret seyret | Puanı: 4.0/1
Toplam Yorum: 0
Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yapabilir
[ Kayıt Ol | Giriş ]
Etiketler
Facebook
İstatik

filmizlevizyon.org