Thursday, 2024-05-02, 6:20 AM
Hosgeldiniz Guest

Site menu
Katagoriler
Anasayfa » 2011 » February » 06

Yapım:2010 ~ ABD
Tür:Gerilim,  Gizem,  Korku
Yönetmen:Brad Anderson
Senaryo:Anthony Jaswinski
Yapımcı:Nick Quested,  Norton Herrick,  Celine Rattray,  Joe Surace,  Kelly Mccormick,  Tove Christensen,  Lawrence Mattis,  Peter Pastorelli
Görüntü Yönetmeni:Uta Briesewitz
Müzik:Lucas Vidal
Gösterim Tarihi:18 Şubat 2011 (ABD)

Oyuncular:Hayden Christensen,  Thandie Newton,  John Leguizamo,  Jordan Trovillion,  Arthur Cartwright,  Shawntay Dalon,  Adam Defilippi,  Benjamin Brennan,  Christina Benjamin,  Courtney Benjamin,  Dave Kilgore,  Dennis Budziszewski,  Jacob Latimore,  Jacqueline Forton,  Jennifer Lynn Bryant,  Kyle Clarington,  P.j. Edwards,  Pamela Croydon,&nb ... Read more »

İzlenme: 452 | Ekleyen: filmizle | Tarih: 2011-02-06 | Yorumlar (0)


Yapım:2001 ~ ABD, Almanya
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Polisiye, Suç
Yönetmen:Robert De Niro, Frank Oz
Senaryo:Kario Salem, Scott Marshall Smith
Senaryo (Kitap)Daniel E. Taylor, Kario Salem
apımcı:Adam Platnick, Gary Foster
Görüntü Yönetmeni:Rob Hahn
Müzik:Howard Shore
Süre:2 saat 3 dk

Nick Wells (Robert De Niro), suç dünyasından emekli olmaya hazırdır. Kız arkadaşı Diane (Angela Bassett) ile birlikte sakin ve huzurlu bir yaşama başlar ve tek tutkusu olan jazz üzerinde yoğunlaşır. Ancak iş ortağı ve arkadaşı Max’in (Marlon Brando) bambaşka planları vardır. Bunları uygulamaya koymak için genç, saldırgan ve yetenekli bir hırsız olan Jack (Edward Norton) ile işbirliği yapar. İlk büyük ‘işini’ başarıyla yapmak isteyen Jack’in de Nick gibi tecrübeli bir iş arkadaşına ihtiyacı vardır.

... Read more »
İzlenme: 500 | Ekleyen: filmizle | Tarih: 2011-02-06 | Yorumlar (0)


Tür : Dram / Biyografi
Gösterim Tarihi : 8 Şubat 2008
Yönetmen : Mike Nichols
Senaryo : Aaron Sorkin , George Crile (Kitap)
Yapım : 2007, ABD , 102 dk.

Oyuncular: Tom Hanks (Charlie Wilson) , Amy Adams (Bonnie Bach) , Julia Roberts (Joanne Herring) , Philip Seymour Hoffman (Gust Avrakotos) , Terry Bozeman (CIA Yargı Kişisi) , Brian Markinson (Paul Brown) , Jud Tylor (Crystal Lee) , Emily Blunt (Jane Liddle)

Bu filmde Afganistan’daki Sovyet işgali sırasında komünizme karşı direnen mücahitlere gizli yollardan silah ve finans desteği sağlayan Teksas’lı kongre üyesi Charlie Wilson’un gerçek yaşam öyküsü anlatılıyor.

Charlie Wilson, hayatını dolu dolu yaşadı… Kişiliğinin geri planına politik kurnazlığı, derin vatanseverlik duygusunu ve mazlumlara duyduğu tutkuyu başarıyla gizlemiş Teksaslı ... Read more »

İzlenme: 558 | Ekleyen: filmizle | Tarih: 2011-02-06 | Yorumlar (0)

Etiketler
Facebook
İstatik

filmizlevizyon.org